Bank Artikel

Gambir Emas Plus Gel Ori Vs Gambir Emas Plus Gel Tiruan

Bercakap mengenai ubat kuat ataupun produk kuat bagi orang lelaki, sudah semestinya antara yang terlintas di fikiran adalah produk berasaskan Gambir, ataupun Gambir itu sendiri. Perkataan Gambir ini sudah sinonim dengan produk ubat kuat bagi kaum lelaki. Boleh dikatakan rata-rata mengenali produk tersebut dan tahu apa fungsi dan kegunaan produk itu. Menurut admin servis SEO, Fungsi utama Gambir adalah membantu para kaum lelaki supaya lebih “gagah” ketika melakukan hubungan intim bersama pasangan mereka. Selain itu, gambir original juga mampu membuatkan senjata kaum lelaki menjadi lebih power, besar, tegang dan sebagainya. Pasti mana-mana pasangan mereka akan senyum kepuasan.

Pastikan Original Baru Beli

Bercakap mengenai keaslian produk lelaki tahan lama ini, iaitu Gambir Emas Plus Gel, sudah pasti akan ada entiti yang akan cuba meniru produk ini, disebabkan ia memang mendapat sambutan yang tinggi di negara ini. Carian di Google Malaysia sahaja hampir 9,000 carian dalam masa sebulan. Ini menunjukkan produk Gambir ini memang betul-betul orang mencarinya. Oleh sebab itulah, wujudnya produk-produk tiruan dan ada yang hampir seakan-akan kelihatan seperti Gambir Emas Plus Gel original. Bagi mereka diluar sana yang buat pertama kali ingin mencuba produk lelaki tahan lama ini, sekiranya tidak berhati-hati ketika memilih dan seterusnya membeli produk Gambir tersebut, dikhuatiri akan terbeli produk tiruan.

Sebagaimana yang kita ketahui, produk Gambir tiruan ini amat berbahaya bagi para pengguna disebabkan ramuan serta kandungannya yang tidak diketahui. Dan sudah pasti ianya tidak mempunyai kelulusan dari KKM.

Atas sebab inilah, pihak pengeluar asal produk Gambir Emas Plus Gel sudah mengambil beberapa langkah keselamatan bagi menjaga nama baik produk lelaki tahan lama ini, ciri-ciri keselamatan dan keaslian terhadap produk ini juga turut dipertingkatkan lagi bagi membezakan ianya dengan produk-produk tiruan yang terdapat di pasaran Malaysia. Antara ciri keselamatannya produk originalnya adalah seperti berikut:

  1. Terdapat sticker hologram yang tertulis dengan perkataan KKM di dalamnya.
  2. Tulisan Gambir Emas Plus Gel berwarna keemasan pada kotak dan ianya seakan-akan tertimbul. Para pembeli boleh merasainya dengan jari mereka.
  3. Pada kotak original, terdapat nombor siri kelulusan KKM.

Oleh itu, para pembeli mahupun pengguna dinasihatkan supaya berhati-hati sebelum membeli mana-mana produk Gambir Emas Plus Gel. Pastikan terdapat ciri-ciri seperti yang dinyatakan diatas, baru beli. Ataupun mereka diluar sana boleh mendapatkan produk tersebut dari wakil jualan ataupun mana-mana ejen yang sah.