Bank Artikel

Bagaimana Ia Boleh Menjimatkan Anda Pada Penyewaan Kereta

Jika perjalanan kapal terbang ke organisasi kritikal atau lawatan individu tidak menjadi pilihan, anda akan menemui kenderaan sewa untuk ditunjukkan. Individu yang tidak mahu memasukkan nombor perbatuan kereta kepada saudara-mara atau meningkatkan jumlah perbatuan kereta melihat menyewa kereta sebagai pilihan yang boleh dilaksanakan. Namun begitu, kereta sewa tidak selalunya mampu milik. Berita baiknya ialah, dengan sedikit penggalian anda boleh menjimatkan wang kritikal pada penyewaan Kereta berikutnya.

Cara Menjimatkan Pendapatan Sewa Kereta

Kebanyakan pelancong keliru, memikirkan bahawa semua caj Kereta sewa adalah hampir sama. Malah, caj sebenarnya mempunyai julat (biasanya agak ketara) di antara destinasi dan syarikat. Terdapat banyak pendekatan untuk mengelakkan pembaziran muatan bot untuk kereta sewa. Penyenaraian di bawah memberikan respons kepada banyak kebimbangan dan dilema Nilai sewa kenderaan anda. Tengoklah.

1. Tiada penyewaan lapangan terbang. Walaupun penyewaan lapangan terbang menawarkan anda kegunaan, keistimewaan itu diperoleh pada harga yang berpatutan. Orang dalam perjalanan perniagaan biasanya hanya boleh menyewa kereta dari rumah persinggahan di pusat bandar mereka. Jimat wang tunai dengan mengatur pengangkutan awam atau mungkin pengangkutan ulang-alik pondok dengan lapangan terbang di meja masuk hotel.

Sila lihat di laman internet kami untuk menyemak kereta sewa kota kinabalu.

2. Saiz penting. Tentukan jenis kenderaan yang anda minta. Orang yang melawat dengan Anak Muda atau banyak peralatan boleh Memilih SUV atau sedan besar. Bagi mereka yang ingin menjimatkan bahan api dan kos sewa, tempah model terkecil yang ditawarkan. Nyatakan penukaran kayu atau transmisi automatik Kereta dan ketahui Apabila organisasi memberikan sebarang tambahan yang mungkin diperlukan atau perlu dimiliki oleh pasukan anda – seperti sistem GPS, rak ski atau tempat duduk Kereta.

3. Untuk berapa lama sahaja. Untuk penyewaan kurang dari seminggu, anda mungkin melakukan yang terbaik untuk mengikuti firma Kereta sewa utama. Penyewaan kereta yang melebihi satu atau dua minggu boleh memberi anda premium yang jauh lebih baik dalam syarikat serantau, Terutamanya penjual kereta. Pilih penjagaan walaupun semasa bekerja dengan firma kawasan jika anda merancang untuk memandu tawaran yang bagus. Rakan-rakan ini biasanya tidak mendapat kemalangan kereta atau kerosakan membantu perkhidmatan pakar yang disediakan daripada perniagaan penyewaan utama.

4. Gunakan kod diskaun di web. Kod diskaun yang membekalkan prospek bahagian harga sewa anda atau hari percuma sepenuhnya untuk Penyewaan Kereta tersedia dalam talian. Bimbing dalam talian dan Daftar dalam pelbagai senarai keputusan untuk membantu anda mendapatkan ciri-ciri menarik Terus dari peti masuk e-mel mereka. Temui kupon Diskaun untuk kereta atau trak Dollar Rent A, E-Z Hire A kenderaan dan orang lain. Kod pengurangan harga Kereta Sewa biasanya adalah abjad angka dan memberikan prospek bahagian terpilih daripada caj sewa mereka. Daftar perjanjian e-mel anda dengan tapak internet perniagaan penyewaan kereta tertentu untuk memastikan anda terus mendapatkan tawaran istimewa terkini bersama-sama dengan penjimatan dan kod Kupon.

5. Rekod diluluskan atau tidak. Belajar daripada broker percutian jika syarikat sewa kereta tertentu Menguji data pemanduan bakal prospek. Sesetengah akhirnya menolak pembeli dengan rekod yang tidak berjaya memenuhi keperluan firma. Tempahan yang disahkan tidak menjamin anda tidak akan hilang kelayakan daripada menyewa. Cabaran seperti menukar pelanggaran dalam beberapa tahun semasa, pelanggaran tali pinggang keledar dan pemanduan tidak sah, lesen dibatalkan atau digantung adalah beberapa alasan untuk tidak meluluskan permohonan.

6. Mengiktiraf perjanjian sewa. Untuk tempahan internet, ikuti syarat dan terma sebelum mengesahkan tempahan. Untuk tempahan telefon mudah alih, berbincang dengan ejen mengenai had. Lihat anda memahami intipati situasi tempahan.

7. Pulangan kereta sewa. Berada dalam pemberitahuan untuk membayar semasa anda membuat reka bentuk petrol. Isi tangki sendiri sejurus sebelum memandu kereta semula jadi Anda hanya membeli jumlah bahan api yang sebenarnya anda gunakan.

8. Tolak polisi insurans kereta. Majoriti prosedur polisi insurans kereta persendirian berurusan dengan kereta sewa dan trak Selagi orang yang menandatangani penyelesaian atau perjanjian memandunya. Kemungkinan besar pelan perlindungan kenderaan yang anda ada di rumah anda mengendalikan sewa kereta juga. Sahkan dengan menghubungi ejen anda. Ketahui tentang organisasi kad anda jika menggunakan kad caj untuk membeli sewa juga membekalkan perlindungan polisi insurans perlanggaran.

Terdapat banyak kaedah untuk mendapatkan promosi Kereta sewa yang hebat. mengikut admin servis seo Malaysia, kunci sebenar adalah untuk membantu terus mencari dan bukan hanya memutuskan tawaran utama yang anda temui. Tidak ada salahnya untuk melihat sekeliling dan mengetahui apa yang disediakan oleh pelbagai syarikat penyewaan kereta. Mengenai subjek memusatkan perhatian pada kontrak sewa kereta teratas, perbandingan-pembelian jarang sekali menjadi perkara yang buruk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *