Bank Artikel

5 Idea Guna Kereta Yang Anda Perlu Tahu Untuk Mendapat Tawaran Terhebat

Apabila ia akan datang kepada kereta mengekalkan perkhidmatan, orang ramai mempunyai banyak masalah, seperti perkhidmatan pembeli yang buruk, caj polisi insurans mengejut dan caj tambahan, untuk menamakan beberapa. Dalam siaran ini, kami mungkin akan berkongsi dengan anda beberapa petua untuk membantu anda mengelakkan beberapa idea biasa apabila memilih kereta buat kali pertama. Jika anda berpegang kepada idea-idea ini, anda boleh mendapatkan tawaran terhebat. Teruskan membaca untuk mengetahui lebih banyak lagi.

1. Sewa Kereta Lebih Awal

Ia adalah lebih baik daripada e-buku anda dalam proses kerana ia boleh membantu anda menjimatkan banyak dana. Selain daripada ini, ia akan meningkatkan peluang anda untuk menerima kereta terhebat untuk memenuhi kehendak anda. Sebagai contoh, jika ia adalah perkhidmatan penyewaan kereta yang terkenal, anda boleh e-book sekurang-kurangnya tiga bulan ke hadapan dari hari yang anda ingin pergi.

2. Jangan Sewa di Lapangan Terbang

Jika anda akan melakukan perjalanan melalui udara ke tempat anda, anda mungkin akan menemuinya yang menggoda untuk menyewa kereta tepat di terminal. Ini adalah kesilapan yang sama ketara dengan nilai. Sebabnya ialah firma penyewaan yang berada di dalam bangunan terminal boleh mempunyai harga yang sangat tinggi.

Kereta Sewa Ampang adalah untuk menempah kereta di sokongan sewa yang berpusat di lokasi pinggir bandar. Dalam kebanyakan keadaan, kenderaan ini sangat murah berbanding penyedia sewaan yang diletakkan di pusat bandar.

3. Buat Kajian anda tentang Brimming

Kebanyakan penyewaan kereta menyediakan kenderaan bermotor dengan tangki penuh gas. Dan apabila anda kembali, anda memulangkan kenderaan dengan tangki penuh. Lapangan terbang menyedari senario ini. Jadi, mereka mempunyai stesen petrol di aspek atau di tempat berdekatan.

Tetapi perlu diingat bahawa kadar bahan api boleh menjadi lebih tinggi di stesen minyak yang terdapat di sekitar lapangan terbang. Jadi, apa yang anda mahu lakukan ialah mencari stesen yang terletak di dalam 5 batu dari lapangan terbang anda. Ini boleh menyokong anda sedikit wang untuk petrol juga.

4. Semak Perbelanjaan perlindungan Insurans

Sesetengah syarikat penyewaan menawarkan insurans yang anda tidak mahu. Contohnya, mereka mungkin menawarkan insurans kerosakan, yang sebelum ini merupakan komponen perlindungan insurans perjalanan kami. Atas sebab itu, anda tidak akan mahu membayarnya. Anda tidak mahu membayarnya.

5. Semak Kemas Kini

Kita semua suka kemas kini tanpa kos. Tetapi kita tahu bahawa tidak ada yang percuma di planet ini. Dalam sesetengah kes, caj kemas kini dikenakan pada penghujung lawatan anda. Jika mereka menawarkan anda penambahbaikan kerana kekurangan kereta yang diminta, untuk beberapa kali, pastikan anda mendapatkannya dalam mencipta untuk memastikan anda tidak akan dikenakan bayaran selepas itu.

Beberapa lelaki dan wanita mengadu bahawa mereka dibilkan di meja tanpa mengira fakta bahawa kemas kini telah dibekalkan sepenuhnya tanpa permintaan. Jadi, anda tidak boleh mengabaikan cetakan kecil untuk berada di bahagian yang selamat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *